Loading...
  • -->

THE APPLES (CZ)

Zaterdag 26 augustus 2017 - MainStage


GIRLS ROCK !!!

We zijn gerijpt aan de appelboom in het mooie weer van mei 1998. Maar de afgelopen 10 jaar van ons bestaan ​​is niets schoonheid vergaan. Eigenlijk, integendeel! Wij zijn de meisjes die je nooit zult missen. U kan ofwel genieten van ons repertoire dat bestaat uit nummers uit de jaren '60 en een paar van de rock hits, of u kunt onze oorspronkelijke charts bewonderen. Wij hebben altijd hetzelfde doel - om u te vermaken.

Als je nieuwsgierig bent en je wilt om ons te zien, het beste ding om te doen is om de club Limonádový Joe bezoeken (net naast het winkelcentrum Kotva in Tsjechië) waar we elke maand spelen. 

Onze grootste successen? Tijdens de herfst van 2006 toerden we de Verenigde Staten, we wonnen een internationale wedstrijd lied in Děčín 2001 met een song van Petr Janda (de leider van de band Olympic) genaamd "Tak řekni"! We openden het kerstconcert van de Olympische in Lucerna in Praag, we speelden in diverse tv-shows. De meest onvergetelijke ervaring was de muziek show "Rozjezdy pro Hvězdy," of het entertainment programma met de naam de "Abeceda hvezd".