Loading...
  • -->

JEFF B.R.I.C.K. (B)

Live in concert
zaterdag 25 augustus 2018 - MainStage


Nadat Jan, Pieter en Raf al een aantal keren samen gespeeld had, werd met de komst van Koen en Conrad in het voorjaar van 2009 echt van start gegaan met een band. Jeff BRICK werd boven de doopvont gehouden. Al snel werd de richting gekozen van rockcovers van klassiekers uit de jaren 60 en 70, aangevuld met punk en new wave en eigentijdse nummers die daarbij aansluiten.

Na in 2014 in twee opeenvolgende voorrondes als publiekswinnaar uit de bus te zijn gekomen speelde Jeff BRICK in januari 2015 de regiofinale van België-Luxemburg van de wedstrijd "Clash of The Coverbands". Hier sleepte de band na een nek-aan-nek race een tweede publieksprijs uit de brand! Vervolgens stond op 9 januari 2016 de Benelux halve Finale in Paradiso te Amsterdam gepland. In deze legendarische zaal eindigde uiteindelijk de wedstrijd voor de band. Maar met nog een eervolle vermelding door een wildcard nominatie voor de band met meeste stemmen van publiek en jury samen.

In de zomer van 2017 speelde Jeff B.R.I.C.K. hun 100ste optreden op Rootsrock (Oud-Heverlee). De voorbije jaren stonden ze o.a. al op de podia van Demerrock, Paal op Stelten, I Love Rock, La Nuit De Folie, Biesenrock, Ruusrock, Bilzen By Night, Loon Swingt, Meifeesten Hamont, Biesenrock, Paradiso Amsterdam...

Jeff B.R.I.C.K. brengt een energieke set barstensvol topnummers van o.a. AC/DC, Motörhead, Led Zeppelin, CCR, Queen, Doors, Rolling Stones, Ramones, The Clash, Red Zebra, David Bowie, Iron Maiden, ZZ Top en nog vele andere krakers!