Loading...
  • -->

MJOE HARDY (B)

Live in concert
Vrijdag 24 augustus 2018 - MainStage


Joe Hardy kwam op keizerlijke wijze ter wereld op 28 dec 1970. Al gauw werd duidelijk dat Joe over zangkwaliteiten beschikte.

Gouden Sommers volume 1 kreeg hij op zijn 5e verjaardag cadeau van zijn vader Jacques Hardy, een schlagerliefhebber en friturist. Al gauw klonk de gouden stem van kleine Joe Hardy in de frituur, hij zong er voor de wachtende klanten, zijn eerste fans.

Op zijn eerste heilige communie zong Joe Hardy zelf in de kerk en zijn mooiste cadeau dat hij kreeg was de Gouden Sommers dubbel LP.

Toen Joe Hardy 9 was stopte hij definitief met voetballen en kocht Willy Sommers diamant, deze LP veranderde Joe’s leven hij ging nu ook optreden buiten de frituur van zijn vader.

Net als Willy Sommers kende Joe Hardy in de jaren 90 ook een dipje, een dramatische liefdes –affaire en het ontbreken van nieuw Willy Sommers materiaal deed Joe stoppen met zingen. Hij was de weg kwijt.

Maar hij is terug! Hij trad in 2010 op met Willy Sommers op het schlagerfestival. Joe Hardy heeft de microfoon weer van de haak gehaald, de come-back van de nog prille eeuw! Beter dan ooit, nog meer voor zijn fans dan ooit! Joe leeft, en is er voor u!

Joe Hardy kijkt er dan ook naar uit om op te treden op uw evenement of feest zodat hij er samen met u een spetterend optreden van kan maken.

Bij zijn optredens brengt hij de beste Vlaamse klassiekers en ambiance nummers. Deze wisselt hij af met eigen werk uit zijn cd “Puur” dat verschenen is in 2015.