Loading...
  • -->

THE UNFORGIVEN (NL)

a tribute to Metallica
Zaterdag 26 augustus 2017 - MainStage

Sinds The Unforgiven Is Gestart In 2000, Heeft De Band Een Goede Reputatie Opgebouwd Als Tribute Band Met Een Fantastische Live Performance. Door De Jaren Heen Heeft The Unforgiven Gespeelt Op Verschillende Podiums In Europa, Met Optredens Voor 12000 Fanatieke Metallica Fans.

Er Is Maar 1 Metallica, En Dat Is Natuurlijk Metallica Zelf.

The Unforgiven Brengt A Tribute To Deze Goden Van Metal. Zij Proberen Een Perfecte Performance Van De Metallica Songs Met Hun Dynamische En Energieke Shows. Dit Lukt Keer Op Keer Als Een Van De Beste Tribute Acts In Europa. Heel Hard Rocken Is Wat The Unforgiven Het Beste Doet, Ze Nemen Het Publiek Mee In 25 Jaar Historie Van De Beste Metal Band In De Hele Wereld. Met De Mooiste Ballads (Nothing Else Matters / The Unforgiven) En De Snelste Songs (Blackened / Damage Inc.)

En Natuurlijk De Grootste Hits (One / Enter Sandman) The Unforgiven Speelt Ook Hun Eigen Metallica Medley. De Echte Metallica Fan En De Trouwe Muziek Liefhebber Zal Erg Genieten Van De Trip Door De 25 Jaar Historie Van Metallica Performed By The Unforgiven. !"